Menu Sluiten

Cleanrooms


Cleanrooms

Informatie over cleanrooms:

Cleanrooms zijn omgevingen waar alle materialen die in een proces worden gebruikt, steriel en vrij van verontreinigingen moeten zijn. De netheid van cleanrooms is van het allergrootste belang. Een cleanroom kan voor vele doeleinden worden gebruikt, waaronder farmaceutische productie, vaccinonderzoek en zelfs revalidatiecentra. Een cleanroom is een kritiek gebied van een farmaceutisch laboratorium bijvoorbeeld.

Info over cleanrooms

Berichtgeving over Cleanrooms

Cleanrooms bieden een gecontroleerd milieu dat kan worden gebruikt om zeer gevoelige producten te vervaardigen. Deze ruimten worden gebouwd met speciale techniek en vervaardigingstechnieken en zijn gewoonlijk uitgerust met een controlestrategie. Cleanrooms worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen, verschillend van farmaceutische producten tot biotech en halfgeleiderfabricage. Cleanrooms worden ook gebruikt in militaire en energietoepassingen en in de lucht en ruimtevaartindustrie.

Ze kunnen worden gebruikt in elke industrie die afhankelijk is van de grootst mogelijke reinheid.

Het eerste belangrijke ding om te overwegen wanneer de bouw van een cleanroom luchtstroom is. Uw luchtstromingssysteem zou doeltreffend moeten zijn bij het bewegen van verontreinigende stoffen uit de ruimte. Na het schoonmaken, kan de verse lucht in cleanroom worden gepompt. De toegang van de werknemer tot cleanrooms zou strikt moeten worden gecontroleerd.

Slechts zou het speciaal opgeleide personeel tot deze gebieden moeten worden toegestaan toegang te hebben. Cleanrooms kunnen de productie enorm ten goede komen, maar ze vereisen constante bewaking om ze veilig te houden. Cleanroom Monitoring Solutions is het bedrijf dat u moet bellen als u een cleanroom in uw faciliteit hebt.

Meer info over cleanrooms nu op www.groupjansen.com.

Tags

Advies Cleanroomprojecten | Advies Cleanrooms | Cleanrooms Bouwen | Cleanrooms Limburg | Cleanrooms | Expert Cleanroomprojecten | Expert Cleanrooms |